Tapahtuman oletuskuva

Asianmukainen huolellisuus (due diligence) yritysvastuussa

18.3.2021 12:00

Microsoft Teams

Tule webinaariimme oppimaan yritysten huolellisuusvelvoitteesta.

Asianmukainen huolellisuus (myös huolellisuusvelvoite, due diligence) liittyy olennaisesti yritysvastuuseen. Velvoitteen vaatimukset herättävät myös paljon epätietoisuutta yrityksissä - mitä ne käytännössä tarkoittavat? Huolellisuusvelvoite liitetään usein vastuulliseen hankintaan, mutta odotus huolellisuudesta liittyy muihinkin arvoketjun osiin. Se liittyy olennaisesti myös yritysvastuun eri osa-alueisiin (ympäristö-, sosiaalinen ja taloudellinen vastuu). 

Global Compact Network Finland järjestää webinaarin, jossa valotetaan huolellisuusvelvoitteen sisältöä. Kerromme mitä vastuullinen yritys voi käytännössä tehdä täyttääkseen siltä odotetun asianmukaisen huolellisuuden. Asiantuntijoina ovat yritysvastuuasiantuntija, OTT Merja Pentikäinen (Opinio Juris Oy) ja apulaisprofessori, KTT Hanna Silvola (Hankenin kauppakorkeakoulu).

Lisäksi kuulemme, miten huolellisuusvelvoite näkyy jäsenyrityksemme Olvi Oyj:n liiketoiminnassa.

Webinaari on avoin ja ilmainen kaikille Global Compactin jäsenyritysten ja -yhteisöjen työntekijöille. Myös muiden organisaatioiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita, mutta heiltä perimme osallistumismaksun (80 €).

 

Aika: torstai 18.3.2021 klo 12 - 13.30
Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti Microsoft Teamsin välityksellä.
Tilaisuus tallennetaan.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

18.3.2021 12:00

Päättyy:  

18.3.2021 13:30

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams


Järjestäjä

Global Compact Network Finland

info@globalcompact.fi