Tapahtuman oletuskuva

Generation Equality -webinaari: Kuinka edistetään sukupuolten tasa-arvoa teknologian ja innovaatioiden avulla?

13.11.2020 09:00

Microsoft Teams

Tule mukaan keskustelemaan sukupuolten tasa-arvosta ja sen edistämisestä teknologian avulla.

Kuinka edistetään sukupuolten tasa-arvoa teknologian ja innovaatioiden avulla? Miten vahvistetaan naisten ja tyttöjen osallistumista teknologian kehitykseen, suunnitteluun ja valvontaan? Mikä saisi enemmän naisia teknisille aloille ja heidät myös pysymään siellä? Kuinka digitaalisen tilan turvallisuus taataan naisille ja tytöille, jotka joutuvat 27 kertaa miehiä ja poikia useammin verkossa häirinnän kohteeksi?

Suomi on valittu johtamaan teknologiaa ja innovaatioita koskevaa toimintakoalitiota UN Womenin koordinoimassa viisivuotisessa Generation Equality -prosessissa. Generation Equalityn tavoitteena on edistää sukupuolten tasa-arvoa globaalisti konkreettisilla toimenpiteillä ja sitoumuksilla. Generation Equalityssa on mukana niin kansalaisyhteiskuntaa, valtioita, nuorisotoimijoita, YK-järjestöjä kuin yrityksiäkin.

Ulkoministeriö ja Global Compact Network Finland kutsuvat sinut kuulemaan tarkemmin Suomen tavoitteista toimintakoalitiossa sekä yritysten roolista kansainvälisessä, monitoimijapohjaisessa Generation Equality -prosessissa. Virtuaalinen tilaisuus järjestetään 13.11.2020 klo 9–10 Teamsin välityksellä.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Avaussanat, Lenita Toivakka, Global Compact Network Finland
  • Generation Equalityn esittely, Katri Viinikka, tasa-arvosuurlähettiläs ja Jarmo Sareva, innovaatiosuurlähettiläs, Ulkoministeriö
  • Keskustelua ja kysymyksiä
Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   13.11.2020 09:00
Päättyy:   13.11.2020 10:00

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams


Järjestäjä

Global Compact Network Finland

info@globalcompact.fi