Tapahtuman oletuskuva

Ten Principles -koulutus 4/4: Taloudellinen vastuu

7.10.2020 15:00

Ten Principles -koulutuksen neljäs osa, Global Compact & taloudellinen vastuu, järjestetään virtuaalisesti keskiviikkona 7.10. klo 15.

YK:n Global Compact perustuu kymmeneen ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption vastaisuuteen liittyvään periaatteeseen, joihin kaikkien Global Compact -yritysten tulee sitoutua. Periaatteet ankkuroituvat YK:n kansainvälisiin sopimuksiin ja julistuksiin, joihin Suomikin on sitoutunut.

Yrityksille Global Compactin kymmenen periaatetta antavat selkänojan ja vahvan pohjan yritysvastuun toteuttamiseen ja menestymiseen liiketoiminnassa, sillä ne sisältävät yritysvastuun kaikki kolme osa-aluetta (people, planet, prosperity).

Ten Principles -koulutuksemme neljäs ja viimeinen osa, Global Compact & taloudellinen vastuu, järjestetään keskiviikkona 7.10. klo 15. Global Compactin periaate 10 koskee korruptiota. Tässä webinaarissa kerromme mitä periaate tarkoittaa ja edellyttää yrityksiltä.

Webinaarin pääaiheet ja rakenne:

  • Mitä on yrityksen taloudellinen vastuu?
  • Global Compactin periaate 10 koskee korruptiota – mitä se tarkoittaa ja edellyttää yrityksiltä?
  • Yrityscase: Jäsenyrityksemme Fingrid kertoo miten he ovat toteuttaneet taloudellista vastuuta ja erityisesti korruption vastaista työtä ja mikä merkitys Global Compactin kymmenellä periaatteella on tässä työssä
  • Keskusteluosuus webinaarin lopussa

Ten Principles -koulutus järjestetään yhteistyössä yritysvastuuasiantuntijoiden Merja Pentikäisen (OTT), Hanna Liappisin (FM) sekä Hanna Silvolan (KTT) kanssa. Se on täysin avoin ja ilmainen kaikille Global Compact Network Finlandin jäsenyrityksille. Muut yritykset ovat myös tervetulleita. Global Compact Network Finland perii osallistumismaksun verkoston ulkopuolelta osallistuvilta.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

7.10.2020 15:00

Päättyy:  

7.10.2020 16:15

Järjestäjä

Global Compact Network Finland

info@globalcompact.fi