Tapahtuman oletuskuva

Vastuullisuusviestinnästä ja raportoinnista kasvua liiketoimintaan

15.4.2021 15:00

Microsoft Teams

Tule webinaariimme oppimaan viestinnän merkityksestä yritysvastuun osana.

Viestintä ja läpinäkyvyys on keskeinen osa yritysvastuun toteuttamista. Osaava viestintä varmistaa aitojen vastuullisuustekojen konkretisoitumisen liiketoiminnassa ja tuloksessa.

Vastuullisuusraportointi on tärkeä osa vastuullisuusviestintää, mutta organisaation vastuullisuustyöstä ja -tavoitteista voi viestiä myös muilla keinoilla. Viestinnän kanavat riippuvat organisaation sidosryhmistä ja niiden informaatiotarpeista. Webinaarissa käydään läpi erilaisia viestinnän keinoja, sidosryhmäanalyysia, arvoja, kriisitilanteita ja viestintätyön organisointia yrityksissä. Saat myös vinkkejä tehokkaaseen vastuullisuusviestintään ja viherpesun välttämiseen sekä kuulet raportoinnin uusimmat trendit.

Järjestämme yhdessä vastuullisuusasiantuntija Hanna Silvolan (KTT, apulaisprofessori, Hanken) kanssa koulutuksen vastuullisuusviestinnästä ja -raportoinnista.

Lisäksi kuulemme jäsenyrityksemme Tokmannin viestinnästä ja raportoinnista.

Webinaari on avoin ja ilmainen kaikille Global Compactin jäsenyritysten ja -yhteisöjen työntekijöille. Myös muiden organisaatioiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita, mutta heiltä perimme osallistumismaksun (80 €).

 

Aika: torstai 15.4.2021 klo 15 - 16.30
Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti Microsoft Teamsin välityksellä.
Tilaisuus tallennetaan.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   15.4.2021 15:00
Päättyy:   15.4.2021 16:30

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams


Järjestäjä

Global Compact Network Finland

info@globalcompact.fi