Tapahtuman oletuskuva

Ten Principles -koulutus 3/4: Ympäristö

23.9.2020 15:00

Ten Principles -koulutuksen kolmas osa, Global Compact & ympäristö, järjestetään virtuaalisesti keskiviikkona 23.9. klo 15.

YK:n Global Compact perustuu kymmeneen ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption vastaisuuteen liittyvään periaatteeseen, joihin kaikkien Global Compact -yritysten tulee sitoutua. Periaatteet ankkuroituvat YK:n kansainvälisiin sopimuksiin ja julistuksiin, joihin Suomikin on sitoutunut.

Yrityksille Global Compactin kymmenen periaatetta antavat selkänojan ja vahvan pohjan yritysvastuun toteuttamiseen ja menestymiseen liiketoiminnassa, sillä ne sisältävät yritysvastuun kaikki kolme osa-aluetta (people, planet, prosperity).

Ten Principles -koulutuksemme kolmas osa, Global Compact & ympäristö, järjestetään keskiviikkona 23.9. klo 15. Global Compactin periaatteet 7-9 koskevat ympäristöä. Tässä webinaarissa kerromme mitä nämä periaatteet tarkoittavat ja edellyttävät yrityksiltä.

Webinaarin aiheet ja rakenne:

  • Mitä on yrityksen ympäristövastuu?
  • Global Compactin periaatteet 7-9 koskevat ympäristöä – mitä ne tarkoittavat ja edellyttävät yrityksiltä?
  • Yrityscase: Jäsenyrityksemme Fiskars kertoo miten he ovat toteuttaneet ympäristövastuuta ja mikä merkitys Global Compactin kymmenellä periaatteella on tässä työssä
  • Keskusteluosuus webinaarin lopussa

Ten Principles -koulutus järjestetään yhteistyössä yritysvastuuasiantuntijoiden Merja Pentikäisen (OTT), Hanna Liappisin (FM) sekä Hanna Silvolan (KTT) kanssa. Se on täysin avoin ja ilmainen kaikille Global Compact Network Finlandin jäsenyrityksille. Muut yritykset ovat myös tervetulleita. Global Compact Network Finland perii osallistumismaksun verkoston ulkopuolelta osallistuvilta.

Ethän unohta Ten Principles -koulutuksen viimeistä webinaaria:

Osa 4 Taloudellinen vastuu ke 7.10.2020 klo 15

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

23.9.2020 15:00

Päättyy:  

23.9.2020 16:15

Järjestäjä

Global Compact Network Finland

info@globalcompact.fi