Tapahtuman oletuskuva

Ten Principles -koulutus 2/4: Sosiaalinen vastuu

10.9.2020 15:00

Ten Principles -koulutuksen toinen osa järjestetään torstaina 10.9. klo 15 ja sen aiheena on sosiaalinen vastuu.

YK:n Global Compact perustuu kymmeneen ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption vastaisuuteen liittyvään periaatteeseen, joihin kaikkien Global Compact -yritysten tulee sitoutua. Periaatteet ankkuroituvat YK:n kansainvälisiin sopimuksiin ja julistuksiin, joihin Suomikin on sitoutunut.

Yrityksille Global Compactin kymmenen periaatetta antavat selkänojan ja vahvan pohjan yritysvastuun toteuttamiseen ja menestymiseen liiketoiminnassa, sillä ne sisältävät yritysvastuun kaikki kolme osa-aluetta (people, planet, prosperity).

Ten Principles -koulutuksemme toinen osa, Global Compact & sosiaalinen vastuu, järjestetään torstaina 10.9. klo 15. Global Compactin kymmenestä periaatteesta kuusi koskee ihmis- ja työntekijöiden oikeuksia. Tässä webinaarissa kerromme mitä nämä periaatteet tarkoittavat ja edellyttävät yrityksiltä.

Webinaarin aiheet ja rakenne:

  • Mitä on yrityksen sosiaalinen vastuu ja mitä on sen perustana oleva ihmisoikeusvastuu?
  • Global Compactin periaatteet 1-6 koskevat ihmis- ja työntekijöiden oikeuksia – mitä periaatteet tarkoittavat ja edellyttävät yrityksiltä?
  • Yrityscase: Jäsenyrityksemme Elisa kertoo miten he ovat toteuttaneet sosiaalista vastuuta ja mikä merkitys Global Compactin kymmenellä periaatteella on tässä työssä
  • Keskusteluosuus webinaarin lopussa

Ten Principles -koulutus järjestetään yhteistyössä yritysvastuuasiantuntijoiden Merja Pentikäisen (OTT), Hanna Liappisin (FM) sekä Hanna Silvolan (KTT) kanssa.

Webinaari on täysin avoin ja ilmainen kaikille Global Compact Network Finlandin jäsenyrityksille. Muut yritykset ovat myös tervetulleita. Global Compact Network Finland perii osallistumismaksun verkoston ulkopuolelta osallistuvilta.

Ethän unohda Ten Principles -koulutuksen tulevia webinaareja:

Osa 3 Ympäristö ke 23.9.2020 klo 15

Osa 4 Taloudellinen vastuu ke 7.10.2020 klo 15

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   10.9.2020 15:00
Päättyy:   10.9.2020 16:15

Järjestäjä

Global Compact Network Finland

info@globalcompact.fi